Skip to main content
  • Φροντιστήριο Διάκριση Χανιά Φροντιστήριο Διάκριση Χανιά
  • Φροντιστήριο Διάκριση στα Χανιά Φροντιστήριο Διάκριση στα Χανιά
  • Φροντιστήριο Διάκριση Φροντιστήριο Διάκριση
  • Διάκριση Χανιά Διάκριση Χανιά

Είδαν την προβολή: 25282

Φροντιστήριο Διάκριση (Χανιά)


Φροντιστήρια Μεσης Εκπαίδευσης "Διάκριση" στα Χανιά.

Το φροντιστήριο Διάκριση ξεκίνησε την πορεία του το 2010. Ιδιοκτήτες, εμπνευστές και υπεύθυνοι του εγχειρήματος αυτού είναι ο μαθηματικός Σταμάτης Γαρνέλης (Απόφ. ΕΚΠΑ), ο φυσικός Ευάγγελος Ξέρας (Απόφ. Παν. Ιωαννίνων) και ο μαθηματικός Ιωάννης Πετρακάκης (Απόφ. ΑΠΘ) οι οποίοι υλοποίησαν ένα κοινό όνειρο. Αυτό ήταν ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης που να καλύπτει γνωστικές, παιδαγωγικές και ψυχολογικές ανάγκες μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αδιάκοπα λοιπόν υποδέχονται, συζητούν και κατευθύνουν εκατοντάδες μαθητές για να κατακτήσουν τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Διδάσκονται όλα τα μαθήματα θετικών επιστημών, η έκθεση και λογοτεχνία και ειδικότητες των ΕΠΑΛ. Σε κάθε τομέα διδάσκουν καθηγητές που βρίσκονται χρόνια στην φροντιστηριακή εκπαίδευση και αποτελούν μία ξεχωριστή ομάδα επιστημονικά καταρτισμένων διδασκόντων και παιδαγωγών κυρίως.

 
Κύριος στόχος της “Διάκρισης” είναι η μεθοδικότητα στην διδασκαλία, η κατάκτηση γνώσεων, η εξάσκηση σε κάθε αντικείμενο με συγκεκριμένες μεθόδους ελέγχου και αξιολόγησης. Επίσης στοχεύουμε στην ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών από τους ίδιους τους διδάσκοντες αλλά κι από παροχή υπηρεσιών από ειδικό επιστήμονα (π.χ ψυχολόγο). Ακόμη η καθοδήγηση στον επαγγελματικό προσανατολισμό είναι βασική μέριμνα του φροντιστηρίου, με υλοποίηση σεμιναρίων με ειδικούς επιστήμονες κάθε χρόνο.
 
Διάκριση Χανιά